250 g darált marhahús
1 db paradicsom
1/3 salátauborka
2 tk. dijoni mustár
2 tk. ketchup
2 ek. növényi olaj
1 db Hamburgerzsemle
só
fekete bors
majonéz
Megmossuk a paradicsomot és a salátauborkát, majd kockákra vágjuk.
Hozzáadjuk a dijoni mustárt és ketchupot. Sóval és fekete borssal ízesítjük, majd alaposan összekeverjük, hogy összeálljanak az egyes alapanyagok.
Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat (kb. 2 percig), a hamburgerhúst mindkét oldalán közepes vagy erős lángon sütjük, a vendég kívánságának megfelelően.
Olajsütő serpenyőben közepes vagy erős lángon felmelegítjük az olajat, a zsemlét mindkét oldalán ropogósra sütjük (kb. 2 percig).
A zsemle alsó felét megkenjük majonézzel, rátesszük a hamburgerhúst, paradicsomszeletet és salátauborkát. SureCrisp hasábburgonyával tálaljuk.