SureCrisp
hamburgerzsemle
sajt
steak hús
hagyma
paradicsom
salátalevelek
A klasszikus hamburger elkészítéséhez
félbevágjuk a zsemlét, mindkét felét grillrácson megsütjük (30 mp – 1 perc).
A hamburgerhúst a vendég kívánságának megfelelően készítjük el, egyszer megfordítjuk. Levesszük a húst a rácsról.
Rátesszük a sajtot, és hagyjuk ráolvadni (néhány másodpercig sütőben is süthetjük).
A zsemle alsó felét megkenjük majonézzel és ketchuppal. Hozzáadjuk a salátát, paradicsomot, húst, hagymát, sóval és fekete borssal ízesítjük. Rátesszük a zsemle másik felét.
A SureCrisp hasábburgonyát egy kis vödörbe tesszük, és tálaljuk.
Ha biztos akar lenni abban, hogy az összes baktérium elpusztult, a húst 160 °C-on grillezze. Ha így készíti el a húst, az nem szárad ki.