400 g steak hús
100 g vörösbab
200 g passzírozott paradicsom
guacamole
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
chili
só
Crispers
Megtisztítjuk a fokhagymagerezdeket és a hagymát. Egy serpenyőben olajon megpirítjuk, közben ügyelünk arra, hogy a fokhagyma és hagyma ne barnuljon meg.
Hozzáadjuk a darált marhahús és egy evőkanál chili. Jól összekeverjük. Kanállal megnyomkodjuk a húst, hogy szétváljon.
Hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot és a passzírozott paradicsomot. Csipetnyi sóval ízesítjük. 20 percig pároljuk.
Ezalatt elkészítjük a Crispers burgonyaszeleteket.
A Crispers szeleket a kész keverékkel együtt egy tányérra tesszük.
Megszórjuk chilivel, hozzáadjuk a guacamolét.