A McCain társaságnál abban hiszünk, hogy jobban kell védenünk a termelőinket,
és gondoskodnunk kell a mezőgazdaság jövőjéről.

Továbbra is fejlődnünk kell, ugyanakkor csökkentenünk kell a környezetre gyakorolt hatásunkat, és új, fenntartható mezőgazdasági modelleket kell kifejlesztenünk. Ezért egy rendkívül ambiciózus célt tűztünk ki magunk elé, mégpedig azt, hogy 2030-ig 50%-kal csökkentjük a CO2-kibocsátásunkat.


Kis lépések a nagy változások felé vezető úton – áttérünk a 100%-ban újrahasznosítható csomagolóanyagok használatára.

Amellett, hogy a globális célunk elérésére is törekszünk, egy további fontos lépést is megtettünk, és úgy döntöttünk, hogy áttérünk a 100%-ban újrahasznosítható és egyúttal 100%-ban újrahasznosított anyagokból készülő csomagolóanyagok használatára! A fehérről barna csomagolókartonokra való fokozatos áttérés jelentős mértékben csökkenti a környezetre gyakorolt hatásunkat.


A LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSOK::

  • Ez az áttérés végeredményben ahhoz vezet, hogy kevesebb vegyi anyagot – például fehérítőt használunk fel. Azt ugyanis a fehér kartoncsomagolások gyártásához használják. A barna kartoncsomagolások gyártása során nem használnak vegyi anyagokat.
  • Az áttérést 2021 februárjában kezdjük. Fokozatosan, minden egyes termékünkre bevezetjük.
  • Ügyfeleinknek az egyes szállítmányok keretében fehér és barna kartoncsomagolásokban is szállíthatunk, mivel fokozatosan történik az áttérés. A raklapok konfigurációja nem változik.
  • Az új csomagolás nincs hatással a termékkódokra, a kartoncsomagolások méretére, sem a tárolással, kezeléssel, eltarthatósággal és a rendelési folyamattal kapcsolatos konfigurációra. A tervezett változás nem érinti a kartoncsomagolások szilárdságát és gyártását, sem a lezárásuk módját.
  • Nem lesz semmilyen hatással a termékek (SKU) gyártására/kiszállítására. Az áttérés fokozatosan történik – a barna kartoncsomagolások bekerülnek a gyártásba, a fehéreket pedig fokozatosan felhasználjuk.


Együtt olyan hosszú távú változásokra vagyunk képesek, amelyek az egész világot, a közösségeket és a környezetet is segíteni fogják a jövőben.