Az ÖNházhozszállítási központja

Üdvözöljük profi házhozszállítási központunkban, ahol minden információt és termékmegoldást megtalál ahhoz, hogy egy szinttel magasabbra emelje a házhozszállítási szolgáltatását!

BEMUTATJUK
a házhoz szállításra alkalmas termékválasztékunkat

Nincs több elázott
sült krumpli!

SureCrisp – házhoz szállításra alkalmas, úttörő sült krumpli.

Az átlátszó bevonat gondoskodik arról, hogy a SureCrisp™ krumpli tovább maradjon meleg, ami segít az éttermeseknek, hogy házhoz szállítással bővítsék a kínálatukat, és mindig forró és ropogós sült krumplit szállítsanak a vásárlóiknak.

A TELJES KÍNÁLAT
MEGTEKINTÉSÉHEZ
KATTINTSON IDE
Sure Crisp
Pickers

Kínáljon a vásárlóinak
ínycsiklandó harapnivalókat

A tökéletes feltét.

Egy felmérés eredményei megerősítik, hogy a házhoz szállítás jó alkalmat teremt a vásárlók számára, hogy gyakrabban próbáljanak ki új dolgokat. A feltétek tökéletes lehetőséget nyújtanak a profitnöveléshez, ahhoz, hogy örömet szerezzen a vásárlóinak, akik hajlandók többet rendelni, hogy ingyen házhoz szállítást kapjanak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT
KATTINTSON IDE

Tegye érdekesebbé az étlapját

Crispers – házhoz szállításra alkalmas, egyedi sült krumpli

Kínáljon fel a vásárlóinak valami újat, hogy már akkor, amikor betekintenek az étlapjába, felkeltse az érdeklődésüket. A Crispers sült krumpli tökéletesen alkalmas házhoz szállításra, és egy olyan szórakoztató alternatíva lesz a kínálatában, amellyel a vásárlói máshol még nem találkoztak.

BŐVEBBEN
Crispers
Spicy Crispers

ÚJDONSÁG
SPICY CRISPERS

LEPJE MEG vásárlóit a pikáns Spicy Crispers hasábburgonyával! Egyszerű és hatékony módja annak, hogyan növelheti vendégei lelkesedését és étlapja prémium választékát.
A McCain V-alakú ropogós hasábburgonyája új, enyhén fűszeres ízesítéssel, amely étteremben felszolgálva, házhozszállítva és elvitelkor is ropogós marad. Tökéletes megoldás, ha a vásárlói kedvében szeretne járni, és azt a benyomást kelteni, hogy valami különlegeset kapnak, vagy ha egy kis újdonsághoz van kedvük.

BŐVEBBEN

A LEGFRISSEBB AJÁNLÁSOK HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSHOZ

A jól megszervezett házhoz szállítás és elvitel rendkívül fontos szolgáltatások, amelyek jelentősen növelhetik a profitját. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk önnek a házhozszállítási szolgáltatás bevezetésének első lépésétől kezdve a meglévő szolgáltatásai továbbfejlesztéséig, hogy vásárlói mindig szívesen térjenek vissza Önhöz. Kövesse tippjeinket és ajánlásainkat, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni a házhoz szállításból!
PRIEČINOK IDEÁLNE NA DONÁŠKU

Legyen a házhoz szállítás és az elvitel szakértője
– házhoz szállításra alkalmas termékek
és csomagolási tippek egy helyen

BŐVEBBEN
Understanding the Link

Ahhoz, hogy az éttermeket működtető cégek kifogástalanul tudják házhoz szállítani az ételeiket, egy felmérés alapján a McCain társaság hat „igaz állítását” állítottuk össze a házhoz szállításról.

BŐVEBBEN
Manage Delivery Costs

Szerezzen eszközöket a közösségi média használatához és inspirációt a vásárlókkal való kapcsolattartáshoz!

BŐVEBBEN
Manage Delivery Costs

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek megérteni, hogyan tudja intelligens módon kezelni a házhozszállítási költségeket.

BŐVEBBEN
Understanding Delivery

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI
ÉS ELVITELI ÚTMUTATÓ

Tegye tökéletesebbé az ételcsomagolását
Az elviteles csomagolás szinte ugyanolyan fontos a vásárlók számára, mint maga a benne lévő étel. Olvassa el útmutatónkat, és tegye tökéletesebbé az ételcsomagolását!

OLVASSA EL CSOMAGOLÁSI TIPPJEINKET