Tekintsünk közösen
a jövőbe

Fedezze fel velünk a legújabb trendeket és praktikus termékmegoldásokat, amelyeket úgy alakítottunk ki, hogy segítsék a vállalkozását

VÁLJON az ételkiszállítás SZAKÉRTŐJÉVÉ

A színvonalas elviteles és ételkiszállítási szolgáltatásoknak soha nem volt olyan jelentősége a vendéglátóiparban, mint napjainkban. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk Önnek az ételkiszállítási szolgáltatás bevezetésének első lépésétől kezdve a meglévő szolgáltatásai továbbfejlesztéséig, hogy vásárlói mindig szívesen térjenek vissza Önhöz. Kövesse tippjeinket és ajánlásainkat, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni az ételkiszállításból!

Smartly Manage your delivery costs

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek megérteni, hogyan tudja intelligens módon kezelni az ételkiszállítás költségeit.

Letöltöm

Smartly Manage your delivery costs

VÁLJON A KISZÁLLÍTÁSRA ÉS ELVITELRE RENDELT ÉTELEK SZAKÉRTOJÉVÉ!

  • Használja ki az aktuális trendet a kiszállításra és elvitelre kínált ételek választékának dinamikus fejlődése terén, és növelje a bevételeit!

  • Biztosítsa a vásárlóinak a lehető legmagasabb színvonalú kiszállítást Válasszon a McCain kiszállításra és elvitelre ajánlott termékei közül!

  • Különböztesse meg magát a konkurenciától! Dobja fel az étlapját, és szolgáljon fel a vendégeinek egyedülálló ízélményt!
  • Good to go
    Új McCain „GOOD TO GO” brosúra, amelyben információkat talál a kiszállításra és elvitelre szánt termékekből és tippeket a csomagoláshoz.

    LETÖLTÖM

    Soha nem volt olyan fontos a gasztronómiai iparág számára az ételkiszállítás és elvitel, mint napjainkban. Útmutatónk rengeteg hasznos információt tartalmaz arról, hogyan tud gyorsan alkalmazkodni az új piaci feltételekhez, és hogyan tudja továbbfejleszteni az ételkiszállítási szolgáltatását úgy, hogy a vásárlók szívesen térjenek vissza önhöz, és gyakrabban rendeljenek önnél ételt.

    Fries 9/9

    LETÖLTÖM

    Szeretnénk önökkel megosztani tapasztalatainkat azzal kapcsolatban, hogyan lehet konzisztens kommunikációt kiépíteni a közösségi csatornákon azzal a céllal, hogy egy közösséget hozzunk létre az éttermünk körül, amely a működés új módjára, a maximális biztonságra és a bevezetett változásokra is figyelmet fordít.

    Fries 9/9

    LETÖLTÖM

    ÚJ VALÓSÁG
    ÉSZREVÉTELEK ÉS INSPIRÁCIÓK

    7 GASZTRONÓMIAI TREND, MELYEKET HIÁNYOLNAK A VÁSÁRLÓI

    A GASZTRONÓMIAI EGYSÉGEK SZOLGÁLTATÁSAINAK IGÉNYBEVÉTELÉT ÖSZTÖNZŐ TÉNYEZŐK A PANDÉMIÁT KÖVETŐ IDŐSZAKBAN