Onion Ring Heroes

Hőseink a

Heroes

Teremtsen az étlapján új lehetőségeket, és érjen el magasabb bevételt ennek az egyszerű és sokoldalú alapanyagnak köszönhetően, amelytől nemcsak az étlapja, de a vendégei arca is ragyogni fog! Hagyja, hogy megmutassák a szuperképességeiket, és figyelje az eredményeket!

 • Ha az emberek összejönnek partizni, mindig tökéletes alkalom nyílik az alternatív harapnivalókra az étlapról.
 • Ez az ínycsiklandó amerikai klasszikus minden vendég ízlelőbimbóját elkényezteti.
 • A mélyhűtőből egyenesen az olajsütőbe
  – nem igényel speciális előkezelést
 • Gyorsan – két és fél perc alatt elkészül
 • Egyszerű adagolhatóság
 • Legyen játékos és kreatív, használja ki a termék egész napos sokoldalúságát, és kínálja harapnivalóként, köretként, hidegtálak részeként vagy hamburgerek alapanyagaként.
 • A legmagasabb minőség mindig ideális konzisztenciát garantál, amit egyszerűen imádnak a vendégek
 • Nagyfokú tartósság – garancia arra, hogy „nem ég le”
 • Az apró előételek és harapnivalók az étlap legnagyobb profitot hozó tételei. Ne tartson a magas árréstől, és vegye ki méltányos részesedését a profitból az étlap legfőbb tételeinek kisebb átalakításával.

Alternatív köretek

Amiért imádni fogják

Reflektorfényben a köret. Az étlap nagyobb átalakításai mindig nagy kihívást jelentenek. Néha azonban néhány apró változtatás is elég az azonnal látható eredményhez. Alternatív köretként kínáljon fel 3 vagy 4 aranysárga karikát, és tegye lehetővé a vendégei számára, hogy kisebb felár ellenében saját igényeikhez igazítsák a rendelésüket.

Hamburger alapanyagok

Amiért imádni fogják

A hamburgerek manapság az étlapok elválaszthatatlan részét képezik. Hogy még vonzóbbá tegye őket, tegyen mindegyikbe 2 darab hagymakarikát. Ez a ropogós réteg tovább javítja a hamburgerek állagát, és még jobbá teszi az általuk keltett benyomást.

Tökéletesek italokhoz

Amiért imádni fogják

Harapnivalók a „happy hour” alatt. Ha szeretné, hogy a vendégei több italt rendeljenek, és több időt töltsenek Önöknél, miért nem kínál fel nekik olyan – a vendégek számára érdekesebb – harapnivalókat az ún. „happy hour” alatt, amelyeknek magasabb az árrése, mint az egyszerű chips vagy mogyoró esetében? A  ideális harapnivalók italokhoz: forrók, ropogósak, mindenki szereti őket és egyértelmű kedvencek, amelyek segítenek növelni az italfogyasztást és emelni az ön forgalmát!

Hidegtálak

Amiért imádni fogják

Étkezési kultúránk az utóbbi években jelentős változáson ment keresztül. Manapság sokkal népszerűbbek a kevésbé formális étkezési alternatívák. Bővítse az étlapját olyan új ételekkel, melyeket a vendégei közösen tudnak elfogyasztani. Vendéglátó egysége így a továbbiakban is stílusos és vonzó marad. Kösse össze a legnépszerűbb amerikai ínyencséggel, és tegye lehetővé egy hős megszületését az étlapján, amely kiváló profitot fog hozni.

HOZAMKALKULÁTORUNK MEGMUTATJA,
milyen további profitra tehet szert: