SZUPER TRENDI ÍZ!

Az íz, amit a fogyasztók már ismernek és szeretnek, most kisebb és érdekesebb formátumban. A Mini Onion Rings garantáltan felkelti a fogyasztók érdeklődését.

SZUPER PRAKTIKUS ÉS ALKALMAS MINDEN ÉTLAPRA

A kreativitás nem ismer határokat. Az apró hagymakarikák rendkívül praktikusak, ezért bármilyen alkalom esetén használhatók: falatkáknak, köretként, vegyestálra vagy például hamburger alapanyagként – a Mini Onion Rings mindig talál rá módot, hogy magasabb szintre emelje az étlapot.

SZUPER EGYENLETES

Az elsőosztályú minőségű apró hagymakarikák garantálják a maximális kiszámíthatóságot, hogy a megrendelő mindig egyforma ízt kapjon.

TÖKÉLETES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSHOZ

A kivételes bevonatnak köszönhetően az apró hagymakarikák hosszabb ideig forrók és ropogósak maradnak – ezért ideális házhoz szállításra vagy útravalóként!

SZUPER JÖVEDELMEZŐ

A kis előételek, vegyestálak és falatkák az étlap legjövedelmezőbb tételei közé tartoznak. Ne tartson a magas árréstől, és vegye ki méltányos részesedését a profitból az étlap fő tételeinek kisebb átalakításával.

Mini Onion Rings

A Mini Onion Rings bármilyen étlapon helyet kaphat akár előételként, akár vegyestálon, akár köretként vagy hamburger összetevőjeként. Lepje meg ügyfeleit valami újjal!

KIS MÉRET, DE NAGY HASZON!

A kis előételek, vegyestálak és falatkák az étlap legjövedelmezőbb tételei közé tartoznak.

TÖLTSE LE BROSÚRÁNKAT ÉS SZEREZZEN TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT

FEDEZZE FEL AZ APRÓ HAGYMAKARIKÁK SZUPERKÉPESSÉGEIT

A Mini Onion Rings bármilyen étlapon helyet kaphat akár előételként, akár vegyestálon, akár köretként vagy hamburger összetevőjeként – lepje meg ügyfeleit valami újjal!