VÁLJON A KISZÁLLÍTÁSRAÉS ELVITELRE RENDELT ÉTELEK SZAKÉRTOJÉVÉ!

 • Használja ki az aktuális trendet a kiszállításra és elvitelre kínált ételek választékának dinamikus fejlődése terén, és növelje a bevételeit!

 • Biztosítsa a vásárlóinak a lehető legmagasabb színvonalú kiszállítást Válasszon a McCain kiszállításra és elvitelre ajánlott termékei közül!

 • Különböztesse meg magát a konkurenciától! Dobja fel az étlapját, és szolgáljon fel a vendégeinek egyedülálló ízélményt!
 • Good to go
  Új McCain „GOOD TO GO” brosúra, amelyben információkat talál a kiszállításra és elvitelre szánt termékekből és tippeket a csomagoláshoz.

  LETÖLTÖM

  Soha nem volt olyan fontos a gasztronómiai iparág számára az ételkiszállítás és elvitel, mint napjainkban. Útmutatónk rengeteg hasznos információt tartalmaz arról, hogyan tud gyorsan alkalmazkodni az új piaci feltételekhez, és hogyan tudja továbbfejleszteni az ételkiszállítási szolgáltatását úgy, hogy a vásárlók szívesen térjenek vissza önhöz, és gyakrabban rendeljenek önnél ételt.

  Fries 9/9

  LETÖLTÖM

  Szeretnénk önökkel megosztani tapasztalatainkat azzal kapcsolatban, hogyan lehet konzisztens kommunikációt kiépíteni a közösségi csatornákon azzal a céllal, hogy egy közösséget hozzunk létre az éttermünk körül, amely a működés új módjára, a maximális biztonságra és a bevezetett változásokra is figyelmet fordít.

  Fries 9/9

  LETÖLTÖM

  ÚJ VALÓSÁG
  ÉSZREVÉTELEK ÉS INSPIRÁCIÓK

  7 GASZTRONÓMIAI TREND, MELYEKET HIÁNYOLNAK A VÁSÁRLÓI

  A GASZTRONÓMIAI EGYSÉGEK SZOLGÁLTATÁSAINAK IGÉNYBEVÉTELÉT ÖSZTÖNZŐ TÉNYEZŐK A PANDÉMIÁT KÖVETŐ IDŐSZAKBAN